Dodano: 2007-06-12 15:04
mnie się chociaż udało sklecić 2 zdania
lov Ju tu end mor, Szmacisko :*
Dodano: 2007-06-12 19:54
przepraszam za pisanie jednego posta pod drugim, ale a propos tematu "obwieszczenie" niniejszym obwieszczam :
NIE WIEM KTO ROZSYŁA ZAJEBISTE PLOTY NA MÓJ TEMAT, ALE DZIEKUJĘ TEJ OSOBIE SERDECZNIE :!: :!: :!:
WŁAŚNIE UDAŁO CI SIĘ ZJEBAĆ COŚ, NA CZYM MI KURWA ZAJEBIŚCIE ZALEŻAŁO.
I OBIECUJĘ, ŻE JAK SIĘ DOWIEM, KTO TO, ZAJEBIĘ :!: :!: :!:
Dodano: 2007-06-12 21:17
Ja chętnie popatrzę jak wyciskasz KTOŚKA jak cytrynę :lol:
P.S. proszę nie wkurwiać Schwei !! :evil:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-06-19 21:06
Chciałam coś ogłosić...
WRÓCIŁAM
Ponieważ krążą plotki, że mnie sklonowano, mam zamiar obalić tę teorię. A przy okazji popsuć parę dobrych humorów :twisted:
I od razu chciałam zaznaczyć, że temat OBWIESZCZENIE jest o upojeniu alkoholowym na zielono i smarowaniu Mi i Faustusowi :D tudzież innym aktywnym użytkownikom wypowiadającym się w tym temacie, ale NIE DO PORZYGANIA :!: jak to co niektórzy tu próbują.
Wszelkie inne wypowiedzi traktowane będą jako offtop i będą gnojone przeze mnie okrutnie.
Bez odbioru!
Dodano: 2007-06-19 21:19 Zmieniono: 2007-06-19 21:22
| noone81 napisał(a): |
|
WRÓCIŁAM |
Normalnie
NIE WIERZE
Wszelki Hełm Noonke chwali...
:twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-06-19 21:21
| dr_Faustus napisał(a): |
| [b]NIE WIERZE/b] |
Nawiasa Ci zeżarło
|
Wszelki duch Noonke chwali... :twisted: :twisted: :twisted: |
A żywi co?? Nie opierdalać się!! Też chwalić!! :lol:
Dodano: 2007-06-19 22:09
Ja to się TUTAJ nie wypowiem...bo zaraz...okrutnie mnie zgnoją :cry:
P.S. pozdrawiam noone-zombiaka :twisted:
Dodano: 2007-06-20 06:50
Ja też nie zamierzam się wypowiadać. Niech Pani i Władczyni panuje w swoim wątku :twisted: :roll: Nie mam zamiaru doprowadzać Cię, Marzenko, do odruchów wymiotnych :D Na szczęście można sobie słodzić równiez na innym, niż internetowy, gruncie :wink:
Idę posmarować Schweice, Semjanowi, Doktorowi i Zgredzi w intymnej atmosferze 
Dodano: 2007-06-20 07:41
Skoro temat ma tytuł OBWIESZCZENIE, to żeby offtopa nie robić OBWIESZCZAM...
Patrząc na powyższe reakcje, cytuje:
| Semjan napisał(a): |
| Ja to się TUTAJ nie wypowiem...bo zaraz...okrutnie mnie zgnoją :cry:
|
| Gekko napisał(a): |
| Ja też nie zamierzam się wypowiadać. Niech Pani i Władczyni panuje w swoim wątku Nie mam zamiaru doprowadzać Cię, Marzenko, do odruchów wymiotnych
|
wyciągam wnioski i przychylam się oraz stwierdzam, co nastepuje:
-śmietnikowe tematy traktuje z wielkim przymrużeniem oka, jako pisane dla "jaj". Pomijam te tematy, które trafiają tutaj mimo "woli bycia ambitniejszymi",
-mierzi mnie branie powyższych (tematów śmietnikowych) zbyt dosłownie, co za tym idzie wypisuję sie ze wszelkich kółek adoracji, jeśli nie mają one charakteru "zabawowego" i nie pozwolę na to by szarpać i przeciągać moją osobę na którąkolwiek ze stron barykady,
-poza tym nie znoszę bezsensownej wulgarności i nie będę się pod nią podpisywał,
-i na koniec, jeśli owe "smarowanie" straciło charakter żartu, zabarwionego delikatną ironią to ja tego nie potrzebuje. Nie jestem typem człowieka, który by potrzebował dowartościowania w tzw. "realu"
-temat w moim mniemaniu jest już uśmiercony - chyba, że będzie miał charakter monologu
Dodano: 2007-06-20 10:47
| -mierzi mnie branie powyższych (tematów śmietnikowych) zbyt dosłownie, co za tym idzie wypisuję sie ze wszelkich kółek adoracji, jeśli nie mają one charakteru "zabawowego" i nie pozwolę na to by szarpać i przeciągać moją osobę na którąkolwiek ze stron barykady... |
No cóż El Doktorro.
Ja Ci smarować w tym temacie będę zawsze, tak jak Ty zawsze w stronę zielonych wodopojów będziesz podążał :D
Co do kwadratowych kółek adoracji - Noonka dawno sie wypisała już z tych układów. Ale Ty masz przechlapane, bo kocia kita, czy chcesz czy nie, pod Twoją opiekę została powierzona
Dlatego pragnę przypomnieć, że o suchym pyszczku żyje ostatnio, i trzeba by mnie jakoś niebawem na smycz wziąźć i zaprowadzic w krainę zielonym szczęściem opływającą
Panu Semjanowi:
Ja chętnie dziś posmaruję :) Bo za te wszystkie uhahane emotki na gg to pokłon sie należy
Szanownej Gekko:
Smarowanie też nie ominie. Bo jakoże do cyca mojej Żony przytulona, sama rozsmarowywana będzie, gdy Żonkę będę tulić :)
Więc nie strzelajcie fochów Obywatele Smarodajcy :!: Cieszmy się, że potrafimy do tych rzeczy podchodzić z dystansem i śmiać się z samych siebie.
Życie jest za krótkie, żeby trwać w gniewie i smutku...
Amore Alkoholle
Noonka
Dodano: 2007-06-20 11:24
:arrow: Noone
smaruję Ci...smaruję.... smaruję.... :twisted: ...za miłe słowo.
Pozdrawiam serdecznie.
Dodano: 2007-06-20 12:00
| :arrow: Noone
smaruję Ci...smaruję.... smaruję.... :twisted: ...za miłe słowo. Pozdrawiam serdecznie. |
Mrrrrrr :D
Dodano: 2007-06-20 13:34
Zatem niech każdy smaruje każdemu i będzie good :roll: Idę po masło :twisted:
Dodano: 2007-06-20 17:50
| kontragekon napisał(a): |
| ... Idę po masło :twisted: |
Masło :?: No Gekko :!: Z czym Ty do ludzi?
Tu się wazelinką smaruje :) I to wiadrami
Dodano: 2007-06-20 18:05
Walelinką to ja smarowałam Mareczka tatuaż :twisted: A po masło poszłam, bo mój Dottore głodny i robię mu kanapki :D Wrednemu Kotkowi przyniosłam mleczko. Tym razem jeszcze nie zatrute :-***
Dodano: 2007-06-20 19:51
Kanapki?...pewnie jakieś rozpaćkane :lol: a do tego walelinka haha i to niby ja jestem amatorem sado-maso :lol: ! no proszę :lol: fiu fiu
Dobra....!!! Mam ładunek wazeliny, podjechałem tirem, trza wypakować towar!!! Dziewczęta w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty! :lol:
Dodano: 2007-06-21 00:52
| Dziewczęta w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty! :lol: |
Kto ma dźwig? :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-06-21 06:01
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| [quote:d6d5cb0cc6="Semjan"]Dziewczęta w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty! :lol: |
Kto ma dźwig? :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:d6d5cb0cc6]
Damy radę! :twisted: jak zaczniemy tu smarować niewiastom to same wstaną do góry niczym piesków noski :lol:
Dodano: 2007-06-21 15:28
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| [quote:26b73e1572="Semjan"]Dziewczęta w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty! :lol: |
Kto ma dźwig? :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:26b73e1572]
Czizas!!!!!! Żonka :!: Bo ja sobie właśnie wyobraziłam, jak Ty na autobus biegniesz i Ci się cyc od brzucha odbija i od czoła na zmianę :lol:
Lov Ju Szmateksie normalnie jak nie wiem co :*
P.s. Na Twój rozmiar nie ma dźwigu
Dodano: 2007-06-25 10:09
| noone81 napisał(a): |
Ale poemat będzie jutro bo dziś kocica pada na zakuta kitę ![]() |
jutro...jutro...no i futro :twisted: poematu jak nie było tak nie ma:) Dziś 25-ty, po terminie w *uj, nawet nie ma się do czego porządnie przyczepić
:lol:
Dodano: 2007-06-25 11:53
Futro, to ja Semjanku mam 24/7 przez cały rok
Nie ma czasu na poemat, bo masa roboty mnie przytłacza.
Mógłby mi ktos dla osłody posmarować 
Dodano: 2007-06-25 12:32
Mogę Ci posmarować kanapkę masłem, a następnie miodem / dżemem do wyboru 8) Na co innego niestety nie mam humoru